Akár a mesékben

Akár a mesékben

Egyszer volt, hol nem volt, mint a mesékben volt egy lány, Alie és egy fiú, Matej, akik szerettek volna finom és egészséges ételekkel és jutalomfalatokkal kedveskedni a whippetjüknek, Sushinak. A kutyuska azonban nem igazán fogadta szívesen a neki vásárolt bolti kutya eledeleket.

Ekkor a fiatalok elkezdték alaposabban elolvasni a vásárolt eledelek összetevőit és elborzadtak …. kukorica, szója, borsó, ízesítő, zselésítő anyagok, tartósítószerek? De hát ők úgy tudták, hogy a kutya húsevő! Segítségül hívták testvérüket és közeli barátjukat és elkezdtek együtt azon gondolkodni, hogy ha saját maguknak tudnak jó minőségű alapanyagokból finom és egészséges ételeket készíteni, akkor nem létezik, hogy imádott kutyusuknak Sushinak ne tudnának!

Mit volt mit tenni, elkezdték tanulmányozni a kutyák származását, biológiai szükségleteit, tudományos cikkeket, könyveket bújtak a kutyák táplálásáról, majd bevásárló körútra indultak. Megkeresték azokat az üzleteket, amelyek igazoltan szabadtartásban dolgozó farmokról szerzik be a húsféleségeket. Elmentek azokba a boltokba, ahol bio farmokról származó zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket árusítanak. És elkezdtek otthon, a saját kis konyhájukban ételeket készíteni Sushinak és újdonsült társának Spagettinek, és lám, lám mindkét kutyus nagy örömmel fogadta már a legelső próbálkozásokat is. Nem is csoda, hogy a gazdik fellelkesültek! A sétáltató, futtató helyeken hamar híre ment a lelkes kutya eledel szakácsoknak és egyre többen kérték őket, hogy az ő kutyusaiknak is készítsenek ilyen finomságokat.

Meseszerű a történet, de igaz. Így kezdődött a Pet Farm Family márka története, amely mögött már 16 állatbarát ember és állatorvosi szakértő csapat áll, s amely mára 3 országban, folyamatosan bővülő termékkínálatban érhető el. A filozófiánkhoz azóta is töretlenül ragaszkodunk, nincs megalkuvás semmilyen téren, ami a termékeink minőségét befolyásolhatná. Továbbra is kizárólag olyan kutyáknak és cicáknak való termékeket fogunk gyártani, amelyek természetes, organikus és környezetbarát alapanyagokból készülnek és nem tartalmaznak olcsó töltelékanyagokat, mesterséges anyagokat, tartósítószereket és egyéb vackokat.

Ha esetleg Prágában jártok ugorjatok be hozzánk a Crunchy Place néven ismert üzletünkbe, a Drahobejlova utca 24-be, az Aréna mellett, és akár nézzétek végig az üvegfalon keresztül, hogyan készítjük a termékeinket. Készen álltok egy kis friss húsra?

Evett már a kutyusod Muflon húst? Itt a remek alkalom!

A limitált kiadású Pet Farm Family Muflon konzerv a legfincsibb húst és a legízletesebb zöldségeket tartalmazza. Kóstoltasd meg kutyusoddal még mielőtt elfogyna! VAU!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.