Szállítás

Magyarországon belül csomagjainkat a GLS illetve a FOXPOST futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok átlagosan 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek, sőt, a délig beérkező rendeléseket legtöbbször már a következő munkanapon kiszállítjuk.

Egyes termékekből nincsen minden készleten, azonban rendelhetőek. Ilyen termékek esetén előfordulhat, hogy hosszabb szállítási idővel kell számolni.

Amennyiben valamilyen akadályba ütközik a csomagfeladás, keresni fogunk telefonon vagy e-mailben, hogy egyeztessük a lehetőségeket.

  • GLS Házhozszállítás - kártyás fizetés vagy átutalás esetén 1 990 Ft. Utánvétes csomagot 2 490 Ft-ért szállítunk házhoz.
  • GLS Csomagpont - 1 590 Ft
  • FOXPOST Csomagpont - 1 190 Ft. A csomagpontra küldött csomagok súlya legfeljebb 25 kg lehet, maximális mérete
    pedig 60 cm x 36 cm x 61 cm.
  • Személyes átvétel is lehetséges szentendrei raktárunkban, de kizárólag telefonos egyeztetést követően: +36 30 177 8582
  • Magyar Posta - A Postai Kormányrendeletnek eleget téve felkínáljuk vásárlóinknak az MPL házhozszállítás szolgáltatását, azonban ha valaki ezt a szállítási módot választja, akkor sajnos extra költségekkel kell, hogy számoljon. A Posta nem gyűjti be a csomagokat, ezért nekünk kell elvinni azokat a helyi Postára, ami a szállítási díjon felül extra költséget von maga után, ennek díja bruttó 2.590 Ft, így a szállítás összköltsége 4580Ft. A csomagok Postára történő elszállítása miatt hosszabb csomagfeldolgozási és szállítási idővel kell számolni, mely akár 10 nap is lehet!

Rendelj legalább 24 989 Ft értékben, és élvezd az INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS kényelmét.

A világon bárhova elszállítjuk a termékeinket. Keress meg bennünket e-mailben, a többit mi intézzük. A szállítási díjat két dolog befolyásolja, az egyik a csomag súlya, a másik pedig a távolság. Összegyűjtjük a szállító cégek ajánlatait és együtt kitaláljuk, mi lenne számodra a legkedvezőbb. VAU!