Ismerjétek meg családunkat!

A Pet Farm Family alig pár héttel a családba érkezésem után indult el. Az én nevem Sushi, ami magyarra leginkább Kekszikének lehet fordítani. Ezt a nevet leginkább azért kaptam, mert nem voltam hajlandó a nekem kínált kekszeket elfogadni. Egy nap odaléptem kétlábú családtagjaim elé és azt mondtam nekik: "VAU!" Ezzel azt akartam tőlük kérdezni, hogy "tudnátok-e esetleg valami jobbat készíteni nekem?" És tudtak! Így jött létre Az első Pet Farm Family keksz, amely az ellenőrzött forrásból származó, kiváló minőségű alapanyagok szeretete által jött létre. Szóval minden szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy mindez elsősorban nekem köszönhető.Nos, azóta komoly céggé fejlődtünk és a termékeink sora egyre csak bővült, ahogy a négylábú családtagok száma is. Két új társam is van, akik segítenek a munkában, Spagetti és Cinnamon. Mintha tegnap lett volna, mikor az első szárított húsok, konzervek és natúr kozmetikumok megszülettek az üzemünkben. Jelenleg pedig már széles választékban kínáljuk a különböző eledeleket és felszerelési cikkeket, amelyek nem csupán finomak és egészségesek, hanem környezetvédelmet és a fenntarthatóságot szem előtt tartva készülnek.

A környezetünk védelme nagyon komoly szerepet játszik a minden napjainkban, így természetes, hogy ezt a filozófiát követve gyártjuk a termékeinket is. Prágai üzemünk valóságos környezetvédelmi kísérleti terület. Az épület és benne minden gép és eszköz zöld energiával működik, mindent újrahasznosítunk, és csakis újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagoló anyagokat használunk, helyi alapanyagokból dolgozunk és támogatjuk az organikus, más néven bio gazdálkodásokat.

Fontos számunkra az állatok a jólléte. A termékeinkhez felhasznált húsféleségeket szolgáltató állatok is megérdemlik, hogy szabad és boldog életet élhessenek. Szabad tartásban gazdálkodó farmokról vagy a vadonból származó húsokat használunk, beszállítóink felé ez a minimum követelmény.

Saját gyártású termékeink mellett a Beco Pets környezetbarát játékait, kiegészítőit és a Cloud7 kézzel készített fekhelyeit és egyéb gyönyörű és igényes termékeit is megtaláljátok nálunk. Ezek a márkák hozzánk hasonlóan gondolkodnak és azonos értékekhez ragaszkodnak, ezért szívesen támogatjuk őket és ajánljuk termékeiket mindenkinek.

Ahogy említettük, Prágában találjátok meg üzemünket, itt készül kedvenceiteknek az összes egészséges finomság. Ha erre jártok ugorjatok be hozzánk a Crunchy Place néven ismert üzletünkbe, a Drahobejlova utca 24-be, az Aréna mellett, és akár nézzétek végig az üvegfalon keresztül, hogyan készítjük a termékeinket.

Készen álltok egy kis friss húsra?

.... BEMUTATJUK KÉT LÁBÚ BARÁTAINKAT!

Ezek az elkötelezett, nagyszerű emberek segítenek nekünk abban, hogy a Pet Farm Family cég az lehessen, ami. Mindent értünk, kutyákért és cicákért tesznek, ami hálával és büszkeséggel tölt el bennünket.

Teodora Nagy Ügyvezető & társtulajdonos Magyarország
Zsolt Reményi Társtulajdonos & inspirátor Magyarország
Kitty Zaja Márka nagykövet & Üzletfejlesztés EU / Közösségi média
Matej Toman Alapító társ & társtulajdonos Magyarország
Alie Lengyelová Alapító társ & társtulajdonos Magyarország
Fanni Zaja Ügyvezető & társtulajdonos Dánia
Saška Kobellová Raktározás, export, kereskedelem
Lukáš Lengyel Séf Termék fejlesztés
Ondřej Havlík Kereskedelem & Pénzügy
Michal Poluch Üzletfejlesztés Szlovákia
Kristína Majerová Üzletfejlesztés Csehország
Monika Zimčíková Ügyfélszolgálat
Marek Okoš Beszerzés
Lukáš Hakl Vezető séf & csomagolás
Šárka Haklová Export, csomagolás
Nikolas Turaj Gyártás
Lucia Blažencová Csomagolás
Sušienka Alapító társ, Főnök
Špagetka Főnök
Škorica Kis Főnök

Prágai bázisunk csapata folyamatosan bővül, így mindig keressünk új és értékes kollégákat. Ha szereted az állatokat, és van benned egy csipetnyi őrültség, vedd fel velünk a kapcsolatot: hello@petfarmfamily.com

LÉGY TE IS ORGANIKUS

Nem spórolunk semmin. A felhasznált alapanyagokat az alapján választjuk ki, hogy azok származásukat és minőségüket tekintve a bio minősítésnek megfeleljenek.

VISSZA A TERMÉSZETHEZ

Újrahasznosítunk és kizárjuk a műanyag és egyéb mesterséges anyag használatát. Támogatjuk a helyben elérhető termelőket és szolgáltatókat.