ISMERJÉTEK MEG CSALÁDUNKAT!

A Pet Farm Family alig pár héttel a családba érkezésem után indult el. Az én nevem Sushienka, ami magyarra leginkább Kekszikének lehet fordítani. Ezt a nevet leginkább azért kaptam, mert nem voltam hajlandó a nekem kínált kekszeket elfogadni. Egy nap odaléptem kétlábú családtagjaim elé és azt mondtam nekik: "VAU!" Ezzel azt akartam tőlük kérdezni, hogy "tudnátok-e esetleg valami jobbat készíteni nekem?" És tudtak! Így jött létre Az első Pet Farm Family keksz, amely az ellenőrzött forrásból származó, kiváló minőségű alapanyagok szeretete által jött létre. Szóval minden szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy mindez elsősorban nekem köszönhető.

Nos, azóta komoly céggé fejlődtünk és a termékeink sora egyre csak bővült, ahogy a négylábú családtagok száma is. Két új társam is van, akik segítenek a munkában, Spagetti és Cinnamon. Mintha tegnap lett volna, mikor az első szárított húsok, konzervek és natúr kozmetikumok megszülettek az üzemünkben. Jelenleg pedig már széles választékban kínáljuk a különböző eledeleket és felszerelési cikkeket, amelyek nem csupán finomak és egészségesek, hanem környezetvédelmet és a fenntarthatóságot szem előtt tartva készülnek.

A környezetünk védelme nagyon komoly szerepet játszik a minden napjainkban, így természetes, hogy ezt a filozófiát követve gyártjuk a termékeinket is. Prágai üzemünk valóságos környezetvédelmi kísérleti terület. Az épület és benne minden gép és eszköz zöld energiával működik, mindent újrahasznosítunk, és csakis újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagoló anyagokat használunk, helyi alapanyagokból dolgozunk és támogatjuk az organikus, más néven bio gazdálkodásokat.

Fontos számunkra az állatok a jólléte. A termékeinkhez felhasznált húsféleségeket szolgáltató állatok is megérdemlik, hogy szabad és boldog életet élhessenek. Szabad tartásban gazdálkodó farmokról vagy a vadonból származó húsokat használunk, beszállítóink felé ez a minimum követelmény.

HA CSAK EGYETLEN KUTYA VAGY CICA ÉLETÉT JOBBÁ TETTÜK, AKKOR MÁR MEGÉRTE A FÁRADOZÁST, VAU!

Saját gyártású termékeink mellett a Beco Pets környezetbarát játékait, kiegészítőit és a Cloud7 kézzel készített fekhelyeit és egyéb gyönyörű és igényes termékeit is megtaláljátok nálunk. Ezek a márkák hozzánk hasonlóan gondolkodnak és azonos értékekhez ragaszkodnak, ezért szívesen támogatjuk őket és ajánljuk termékeiket mindenkinek.

.... BEMUTATJUK CSAPATUNKAT!

Ezek az elkötelezett, nagyszerű emberek segítenek nekünk abban, hogy a Pet Farm Family cég az lehessen, ami. Mindent értünk, kutyákért és cicákért tesznek, ami hálával és büszkeséggel tölt el bennünket.

Teodora Nagy Teodora Nagy Ügyvezető & társtulajdonos Magyarország
Zsolt Reményi Zsolt Reményi Társtulajdonos & inspirátor Magyarország
Matej Toman Matej Toman Alapító társ & társtulajdonos Magyarország
Alie Lengyelová Alie Lengyelová Alapító társ & társtulajdonos Magyarország
Lukáš Lengyel Lukáš Lengyel Séf Termék fejlesztés
Tomáš Hriško Tomáš Hriško Grafikus dizájner
Fanni Zaja Fanni Zaja Ügyvezető & társtulajdonos Dánia
Kitty Zaja Kitty Zaja Márka nagykövet & Üzletfejlesztés EU / Közösségi média
Vivien Kiss Vivien Kiss Asszisztens menedzser Magyarország
Monika Zimčíková Monika Zimčíková Ügyfélszolgálat
Marek Okoš Marek Okoš Operatív & Ellátási lánc menedzser
Marián Polák Marián Polák HR & projekt menedzser
Adria Suñer Adria Suñer Gyártás
Šárka Haklová Šárka Haklová Export, csomagolás
Tomáš Vrbenský Tomáš Vrbenský Export, Szállítmányozás
Lucia Blažencová Lucia Blažencová Gyártás, Csomagolás
Sušienka Sušienka Alapító társ, nagy főnök
Špagetka Špagetka Alapító társ, nagy főnök
Škorica Škorica Alapító társ, nagy főnök

Prágai bázisunk csapata folyamatosan bővül, így mindig keressünk új és értékes kollégákat. Ha szereted az állatokat, és van benned egy csipetnyi őrültség, vedd fel velünk a kapcsolatot: hello@petfarmfamily.com

LEHET, HOGY TÉGED KERESÜNK!

Folyamatosan keresünk lelkes és okos új kollégákat prágai csapatunkba! Ha imádod az állatokat és van benned egy csipetnyi őrültség és szívesen dolgoznál Prágában, vedd fel velünk a kapcsolatot, írj angolul erre a címre: hello@petfarmfamily.com