ISMERJÉTEK MEG CSALÁDUNKAT!

A Pet Farm Family egy apró, családi vállalkozás ahol mind elkötelezett állat- és környezetbarátok valamint menthetetlen kutyások vagyunk. A céget én, Teodóra alapítottam férjemmel, Zsolttal együtt. Két lányom, Kitty és Fanni is aktív részei a napi teendőknek, és mára már Vivivel bővült a csapatunk.

Életünk jelentős részét imádott kutyafajtánknak, a Szibériai Huskynak szenteltük. Aranykoszorús mestertenyésztői címünk mellett több, mint 150 champion címet gyűjtöttek össze az általunk tenyésztett kutyák.

Véletlenül láttam meg egy képeslapon a végzetemet, egy elbűvölő kutyát és rabul ejtett a szépsége. Egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből. Gyönyörű, ferde metszésű, kifejező szemek, pajkos, huncut tekintet, sűrű, ránézésre is ölelni való bunda! Úgy éreztem nincs még egy kutya fajta, amely ehhez a szépséghez fogható. A képeslap megpillantásától számítva egy év múlva pedig már a kezemben tartottam Magyarország 62. Szibériai Husky fajtájú kutyáját!

Ez a különleges kutyafajta lett a hobbim, ami később a gyermekeimet és az egész családot is teljesen magával ragadta. Csodás élményekkel lettünk gazdagabbak, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és közben folyamatosan képeztük magunkat és tanultunk a kutyákról. Különösen sok időt töltöttünk a kutyatápok megismerésével, kerestük a legjobb minőséget, amely által kutyáinkat folyamatosan jó egészségben és jó formában tarthatjuk.

Így szinte magától értetődően jött az ötlet, hogy egy olyan céget alapítsunk, ahol az évek során megszerzett tudásunk segítségével megkeressük és elhozzuk Magyarországra a lehető legjobb minőségű termékeket.

HA CSAK EGYETLEN KUTYA VAGY CICA ÉLETÉT JOBBÁ TETTÜK, AKKOR MÁR MEGÉRTE A FÁRADOZÁST, VAU!

Pár éve már a budapesti üzletünkben is találkozhattok velünk, 7.kerületben, szinte egy farokcsóválásra a Városligetről. Boltocskánk őszinteségét más sem bizonyítja jobban, mint az hogy minden a bolt előtt elsétáló kutya szinte könyörög a gazdinak, hogy nézzenek be a Falat-Lakba. Mindenki tudja, hogy a kutyusok őszinte, tiszta szívű állatok, így ha ők éreznek valamit a küszöbön állva, akkor az nem lehet véletlen.

.... BEMUTATJUK CSAPATUNKAT!

Ezek az elkötelezett, nagyszerű emberek segítenek nekünk abban, hogy a Pet Farm Family cég az lehessen, ami. Mindent értünk, kutyákért és cicákért tesznek, ami hálával és büszkeséggel tölt el bennünket.

Teodora Nagy Teodora Nagy Ügyvezető & társtulajdonos Magyarország
Zsolt Reményi Zsolt Reményi Társtulajdonos & inspirátor Magyarország
Matej Toman Matej Toman Alapító társ & társtulajdonos Magyarország
Alie Lengyelová Alie Lengyelová Alapító társ & társtulajdonos Magyarország
Vivien Kiss Vivien Kiss Asszisztens menedzser Magyarország
Kitty Zaja Kitty Zaja Társtulajdonos & Márka nagykövet/ Közösségi média
Fanni Zaja Fanni Zaja Ügyvezető & társtulajdonos
Lukáš Lengyel Lukáš Lengyel Séf Termék fejlesztés
Tomáš Hriško Tomáš Hriško Grafikus dizájner
Monika Zimčíková Monika Zimčíková Ügyfélszolgálat
Marián Polák Marián Polák Ellátási lánc menedzser & HR, projekt menedzser
Adria Suñer Adria Suñer Gyártás
Tomáš Vrbenský Tomáš Vrbenský Export, Szállítmányozás
Lucia Blažencová Lucia Blažencová Gyártás, Csomagolás
Sušienka Sušienka Alapító társ, nagy főnök
Špagetka Špagetka Alapító társ, nagy főnök
Škorica Škorica Alapító társ, nagy főnök

Prágai bázisunk csapata folyamatosan bővül, így mindig keressünk új és értékes kollégákat. Ha szereted az állatokat, és van benned egy csipetnyi őrültség, vedd fel velünk a kapcsolatot: hello@petfarmfamily.com

LEHET, HOGY TÉGED KERESÜNK!

Folyamatosan keresünk lelkes és okos új kollégákat prágai csapatunkba! Ha imádod az állatokat és van benned egy csipetnyi őrültség és szívesen dolgoznál Prágában, vedd fel velünk a kapcsolatot, írj angolul erre a címre: hello@petfarmfamily.com