Organic & eco promise

A kutyáknak és cicáknak tett Organikus és környezetbarát ígéretünk

Ezennel fogadalmat teszünk minden embernek és kutyának, hogy mindig tartjuk magunkat az alapelveinkhez és filozófiánkhoz. Soha nem adjuk meg magunkat azokban a helyzetekben, ahol a profit kerülhet előtérbe a termék minőséggel szemben. Hálásak vagyunk nektek, hogy az elmúlt évek során folyamatosan megerősítettetek minket abban, hogy van értelme küzdenünk. Továbbra is kizárólag olyan kutyáknak és cicáknak való termékeket fogunk gyártani, amelyek természetes, organikus és környezetbarát alapanyagokból készülnek és nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, tartósítószereket és egyéb vackokat.Kiváló minőségű szabadtartásban nevelt állatok húsa

A kutyák és a cicák húsevők, így nem csoda, hogy étrendjükben legfontosabb szerepe a húsnak van. A Pet Farm Family-nél ezt tiszteletben tartjuk, ezért minden termékünkben a friss hús az elsődleges és legnagyobb arányú összetevő. Ezen kívül nagy figyelmet szentelünk a felhasznált húsféleségek származásának is.

Minden húsféleség, amit termékeinkhez használunk fenntartható, szabad tartásban működő farmokról vagy a vadonból származik. A farmon nevelt állatok szabadon, természetes módon táplálkoznak, füvet legelnek és nincsenek felesleges antibiotikumokkal és egyéb vacakkal kezelve. Nyugodtan és boldogan élnek, szabadon mozognak, futkároznak egész nap. Támogatjuk a helyi farmokat és szervezeteket, akik még nem felejtették el, hogyan bánjanak tisztességesen, szeretettel az állatokkal és törődnek a természettel.

Zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények, akár a régi szép időkben

A termékeinkhez felhasznált a húsok mellett a friss zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények is helyi farmokról származnak. Csupán a chia mag és a Toszkán olívaolaj utazik hosszabban míg üzemünkbe ér.

Felhasznált alapanyagaink az élő bizonyítékai annak, hogy igenis lehetséges hagyományos, természetes módon is zöldséget, gyümölcsöt termeszteni, felesleges műtrágyákkal, kemikáliákkal, rovarölőkkel mérgezni a növényeket és a talajt.

Az egészség és a minőség szerepe kiemelkedő számunkra

Azáltal garantáljuk a legjobb minőséget, hogy kizárólag környezetbarát, emberi fogyasztásra alkalmas összetevőket használunk, s elzárkózunk a mesterséges adalékok alkalmazásától. Mint regisztrált állateledel gyártó cég (reg. szám: CZ801426-01), garantáljuk, hogy minden szükséges sztenderdnek és EU direktívának megfelelően működünk.

Minden receptünket specialista állatorvosok és diétás szakértők bevonásával alakítottuk ki, természetesen nagy hangsúlyt helyezve négylábú barátaink biológiai igényeire. Minden termékünk kiegyensúlyozott arányban tartalmazza az esszenciális tápanyagokat.

A BARÁTOK MINDIG
AZ ELSŐK

Négylábú barátainknak ugyanúgy joguk van ahhoz, hogy élvezzék az életet, mint nekünk. Sajnos gyakran találkozunk azzal, hogy az emberek nem figyelnek kellőképpen oda kedvenceik egészségére. Gyenge minőségű ételt adnak nekik, műanyag játékokat adnak nekik játszani és hagyják, hogy mindenféle egészségtelen dolgot rágcsáljanak. Sok esetben az vezérli a gazdikat, hogy minél olcsóbban etessék és tartsák kedvenceiket, de ezt sokszor sajnos a kutyák és cicák egészsége szenvedi meg, amely pedig a legdrágább kincs.

Ettől indíttatva mi mindig őszintén és a legjobb szándékkal fordulunk kedvenceinkhez, éppúgy ahogy ők is teszik, feltételek nélkül.

Vissza
A természetbe

Az emberek sajnos hajlamosak megfeledkezni a természetről. Észrevétlenül része az életünknek, pedig mindent neki köszönhetünk, azt, hogy életben vagyunk, azt, hogy lélegzünk. Támogasd te is azokat a erőfeszítéseket, amelyek arra irányulnak, hogy a termékek előállítása környezetbarát módon történjen, hogy a helyben elérhető alapanyagok vásárlásával minél kisebb szén-dioxid lábnyomot hagyjunk magunk után.

Hiszen ki szeretné, hogy eltűnjenek a csodálatos legelők, mezők és parkok, amelyeket annyira csodálunk?!