Naturea száraztáp kisokos

Naturea száraztáp kisokos

A Naturea márka három különböző változatot kínál - Elements, Naturals és GrainFree - így nem meglepő, hogy ha nehéznek találod kiválasztani a tökéletes eledelt kedvenced számára. Hogy ebben a döntésben segítsünk egy kicsit, összeszedtük a különböző verziók leírását és azt, hogy mi teszi őket különlegessé.

Naturea Elements

A három korosztálynak készült Elements széria kiegyensúlyozott étrendet biztosít kedvenceink számára, bármely életszakaszban, kompromisszumok nélkül. Ezek a termékek, mint minden Naturea termék, a legjobb európai alapanyagokból készülnek és teljes értékű táplálékot biztosítanak kutyáink számára. A Naturea cég mindenre odafigyel, a zacskók minőségétől és biztonságától kezdve a gyártási folyamaton át, a végső termékig. A Naturea Elements a kutyák táplálkozási igényeihez igazított étrend, amely egyértelmű válasz bármilyen fajtájú és életkorú kutya számára.  

+ Kitűnő ár-érték arány
+ A fő összetevő a csirkehús, semmi húsliszt
+ Minden fajtának és méretnek megfelelő
+ Burgonya, kukorica, búza és szója nélkül
+ Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket vagy aromát
+ Gluténmentes

÷ Szénhidrátforrása rizs és árpa
÷ Mindhárom recept csirke húst tartalmaz, így csirkére érzékeny kutyusoknak nem feltétlenül jó választás

A Naturea Elements sorozat változatai:

Naturea Elements Kölyök Kutyáknak | Naturea Elements Felnőtt Kutyáknak | Naturea Elements Túlsúlyos és Idős Kutyának

Naturea Naturals

friss, kicsontozott hús az összes Naturea Naturals termék elsődleges összetevője. A receptúra kialakítása során nem csak azt tartottuk szemelőtt, hogy minél több friss hús kerüljön a Naurals termékekbe, hanem ugyanolyan fontos volt, hogy mik azok az általánosan használt összetevők, amelyeket mi semmilyen körülmények közt sem fogunk használni. Egyetlen termékünk készítéséhez sem használunk szóját, kukoricát, búzát, glutént, mesterséges adalékokat és tartósítószert.  Gyártási módszerünk lehetővé teszi, hogy nem csupán az ízek maradnak élvezetesek a szárazeledelinkben, de a tápanyagok hasznosulása is nagyon kedvezően alakul.

+ Közepes árkategória
+ A fő összetevő a friss hús, semmi húsliszt
+ Minden fajtának és méretnek megfelelő
+ Mindegyik változat kizárólag 1 féle állati fehérjét tartalmaz
+ Szója, kukorica, búza és gluténmentes
+ Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket vagy aromát
+ Szénhidrátforrása barnarizs
+ A 12 kg-os csomagolás visszazárható

÷ Tisztított csirkezsírt tartalmaz (azonban allergiát okozható csirke fehérjét nem tartalmaz, ezért fontos kiemelni, hogy "tisztított")

A Naturea Naturals sorozat változatai kölyköknek:

Naturea Naturals Csirkés Kölyök KutyatápNaturea Naturals Ibériai Sertés Nagytestű Kölyök Kutyatáp

A Naturea Naturals sorozat változatai felnőtt kutyáknak:

Naturea Naturals Vaddisznóhúsos Kutyatáp Naturea Naturals Bárányhúsos Kutyatáp  | Naturea Naturals Lazacos Kutyatáp | Naturals Tonhalas Száraztáp Kistestű KutyáknakNaturea Naturals Ibériai Sertés Száraztáp Nagytestű Kutyáknak 

Naturea GrainFree

A Naturea Grain Free szárazeledelek szigorúan követik a kutya Természetes és Ösztönös igényeinek megfelelő koncepciót, amely szerint csakis olyan ételeket etetünk a kutyáinkkal, amelyre valóban szükségük van. A legfontosabb és legmagasabb arányú összetevő ezekben a termékekben mindig hús vagy hal, míg szénhidrát tartalmuk kifejezetten alacsony. A Grain Free receptúrák tökéletesen kiegyensúlyozottak, édesburgonyával, gyümölcsökkel, zöldségekkel és aromás gyógynövényekkel, algával vannak gazdagítva. Mindegyik receptet úgy fejlesztettük ki, hogy az legjobban megfeleljen kutyáink biológiai szükségleteinek. Nem köthetünk kompromisszumot, hiszen mindig négylábú barátaink jólétét és egészségét tartjuk szem előtt.

+ Legmagasabb minőség
+ 100% gabonamentes
+ A fő összetevő a friss hús, semmi húsliszt
+ Az állati származású összetevők aránya akár akár 60-75%
+ Minden fajtának és méretnek megfelelő
+ Szója, kukorica, búza és gluténmentes
+ Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket vagy aromát

÷ Magasabb árkategória
÷ Tisztított csirkezsírt tartalmaz (azonban allergiát okozható csirke fehérjét nem tartalmaz, ezért fontos kiemelni, hogy "tisztított") - kivéve a Regional, és a Growth, amik csirkehússal készülnek. 

A Naturea Grain Free sorozat változatai:

Naturea Growth Gabonamentes kölyök kutyatáp | Naturea Atlantica Gabonamentes Hipoallergén Lazacos Kutyatáp | Naturea Wetlands Duck Hipoallergén Kutyatáp Kacsahúsból | Naturea Regional Gabonamentes Csirkehúsos Kutyatáp | Naturea Regional Gabonamentes Száraztáp Kistestű Kutyáknak

Amennyiben továbbra sem vagy biztos abban, hogy melyik terméket válaszd, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen segítünk a választásban.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.