Kutya, nem pedig kuka

Kutya, nem pedig kuka

Egy komoly témáról szeretnék ma nektek mesélni. Pontosabban arról, hogy miért is vagyunk annyira elhivatottak abban a tekintetben, hogy a Pet Farm Family kutya eledelekhez kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokat használunk fel.

Egyszerűen azért, mert szerintünk:
A négylábú családtagunk KUTYA, NEM PEDIG KUKA

Kutyáink a családtagjaink, megérdemlik, hogy ugyanolyan gondossággal válasszuk ki a számukra megfelelő eledelt, mint a sajátunkat.
A kutya pedig minden ellenkező híresztelés ellenére továbbra is ragadozó, s mint ilyen, energiaszükségletét elsősorban hússal, másodsorban zsírokkal tudja leghatékonyabban fedezni. Némi rostos növényre, zöldségre, gyümölcsre valóban szüksége van, de ezeket ugye senki nem téveszti össze a gabonafélékkel, hüvelyesekkel?

Hogy milyen előnyökkel jár az, ha a fajnak, a biológiai igényeknek megfelelően etetjük a kutyusunkat? Csak a legfontosabbakat emelném most ki:

• Erős, robosztus immunrendszer
• Puffadásmentes, gyors és könnyű emésztés
• A jó minőségű eledelből kevesebb is elég
• Kevesebb, formáltabb és kevésbé büdi széklet
• Csökken a hasnyálmirigy, máj és veseproblémák, ízületi, szív és érrendszeri megbetegedések esélye
• Minimalizálódik az allergia lehetősége
• Kevésbé jellemző fogkőképződés
• Fényes, csillogó szőrzet, kicsattanó egészség
• Tudod, hogy mit eszik a kutyád

Kezd el tréningezni, képezni magad, és nézd meg az összetevők listáját különböző kutyaeledeleken. Olvasd el a régi, ismert nagy márkák csomagolásán feltüntetett alapanyagokat. Bizonyára találkozol majd pár megdöbbentő adattal.Ezek után még inkább érteni fogod, hogy miért választottuk a nehezebb, de számunkra az egyetlen járható utat.
Mi őszintén szeretjük a kutyákat.

Segíteni, adni jó. Ebben mindannyian egyetértünk, ugye? Olyanokon segíteni, akik nem tudnak beszélni, akik ránk vannak szorulva, talán még jobb. Sajnos tele vannak a menhelyek árva kutyusokkal, cicusokkal, s nincs az a segítség, aminek ne vennék hasznát. Erre találtuk ki az ADNI-JÓ konzervünket. Megvásárlásával ételt adhatsz egy árva állatnak.

Hogyan működik?

A 400 grammos konzervet 690 Ft-os áron meg tudod vásárolni, mi pedig az általatok megvásárolt konzerveket összegyűjtjük, és ha kell mi magunk kiegészítjük a mennyiséget, hogy teli kartonokat küldhessünk és eljuttatjuk a csomagot a rászoruló állatoknak.
Ha vásárolsz nálunk, dobj be egy Adni jó konzervet is a kosárba. Jó érzés lesz hidd el. Az Adni jó konzervet megtalálod a honlapunkon a legfelső menűsorban.

VAU!!!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.