Nagy Teodóra vagyok, aranykoszorús mestertenyésztő, 35 év kutyás múlttal. Az intenzív kutyás évek alatt folyamatosan képeztem magam, és a tanultak nem vesztek kárba, hiszen mindig is nagyon szívesen segítettem, adtam tanácsot annak, aki kérte. Megvettem és elolvastam az összes kutyás könyvet, mentoromként tiszteltem igazi kutyás szaktekintélyeket szerte a világon, több tucatnyi különböző állatorvosi rendelőben jártam, s amikor mégis magamra maradtam egy komoly problémával, addig mentem, amíg választ nem találtam a kérdéseimre. Időközben pedig megszereztem egy kutya dietetikai diplomát is, hogy még jobban tudjak segíteni eligazodni a gazdiknak a kutyaeledelek útvesztőjében. 

Időközben azonban rájöttem, hogy hobbimat, a kutyatenyésztést, ami a szabadidőmet, a szívemet, lelkemet 30 éven át kitöltötte, el kell engednem. A kutyás sport, a tenyésztők egymással való kapcsolata, a kutyakiállítások világa olyan irányba ment el, amiben én már nem találtam helyem úgy, mint évtizedekkel korábban. Így 2018-ban végleg befejeztük a tenyésztést.

Egész életemben érzékenyen érintett a bajba jutott állatok ügye, soha nem tudtam elmenni a segítségre szorulók mellett, volt, hogy egy kóbor mama kutya 11 kiskutyájának gondozását, ellátását és biztonságba helyezését vettük a nyakunkba a lányaimmal. Amióta pedig abbahagytuk a tenyésztést, már ezt látom az utamnak, az örökbefogadást szorgalmazom minden lehetséges fórumon.

Az életem időközben olyan szerencsés fordulatot vett, hogy 2015. óta a mindennapi munkámban is azzal foglalkozhatok, amit szenvedélyesen szeretek. Négylábú barátainkkal, a kutyákkal. Kollégáim és családtagjaim, akik részt vesznek kis családi vállalkozásunk működtetésében, természetesen mind hozzám hasonlóan elkötelezett kutyabarátok.

Mindig is az volt a célom, hogy kutyusaimat a lehető legjobb ételekkel etessem, gondozásukhoz a legkiválóbb termékeket használjam. Természetes volt hát számomra, hogy  amikor elindítottuk a vállalkozásunkat, olyan termékeket igyekeztünk felkutatni, amelyek  valóban a kutyák és cicák egészségét, jólétét, boldogságát szolgálják.

Megvizsgáltuk minden egyes terméknél az összetevők listáját, olyan termékeket kerestünk, amelyek fenntartható módon készülnek, magas friss hús tartalommal rendelkeznek, lehetőleg szabadtartású, vagy vadon élő állatok húsából készülnek, sőt, ha lehetséges, legyenek bio minősítésűek.

Arra is odafigyelünk, hogy mit NE tartalmazzanak a termékeink, így kerüljük a gabonaféléket, szintetikus adalékanyagokat, ízesítő, színező anyagokat és tartósítószereket.  Termék választékunkba csakis olyan termékek kerülhetnek be, amiket ismerünk, kipróbáltunk és hiszünk benne hiszen csak így tudjuk jó szívvel ajánlani más gazdiknak őket. 

Munkánk és elkötelezettségünk eredményeként kizárólagos forgalmazói lettünk a Pet Farm Family, a Naturea Petfoods, a Rocketo és a Green & Wilds termékeknek.  

Szenvedélyesen szeretjük az állatokat és a munkánkat, és fáradhatatlanul harcolunk az összes olyan kutya vagy macska eledelként forgalomba hozott termék ellen, ami nem szolgálja, sőt káros kedvenceink egészségére!